Art Carousel at Hilton by Bubble Art Projects

Laat u updaten en bijpraten over de hedendaagse kunst. Kom kunst kijken in Hilton Rotterdam en Hilton Leiden (garden inn) waar kunstenaars vertellen over het kunstwerk en het proces om het te creëren.
Een volledig verzorgde dag met professionals, een hapje en een drankje.

Photo via:https://images.ecosia.org/lpe4OvTPYQV9QLsk2bmvNTk1nEI=/0x390/smart/https%3A%2F%2Fcdn.pixabay.com%2Fphoto%2F2016%2F07%2F13%2F08%2F58%2Fcarousel-1513955_960_720.png


Bubble Art Projects organiseert al meer dan 9 jaar exposities in Hilton hotels in Europa. Hoge kwaliteit kunst worden gematched aan locaties waar de kunst goed tot zn recht komt. Met ‘Artcarousel’ brengen we kunst dichterbij geïnteresseerden in een ontspannen ongedwongen sfeer met de service van een kunstgalerie

Kunst kijken met de kunstenaar.
Wat ziet u? En vooral, wat ziet u (nog) niet?!

U komt op eigen gelegenheid naar Hilton Leiden waar wij u verwelkomen met koffie en wat lekkers. Hier gaan we diverse kunstwerken bekijken aan de hand van genodigde kunstenaars.
Aansluitend gaan we naar Hilton Rotterdam waar een nieuwe selectie kunst hangt te wachten met enkele kunstenaars. Aansluitend is er een 3-gangenlunch door de chefs van Hilton om na nog even na te praten over de kunst.
De kunstwerken zijn te koop, wat natuurlijk geheel vrijblijvend is.

De eerste Artcarousel zal plaatsvinden op 19 mei van 9.00 tot 13.30.
Speciaal als introductie kost deze dag slechts 135 euro (incl alles).

Opgeven: gallerybubble@gmail.com ovv Artcarousel