Bertos

Bertos makes autonomous art, mostly abstract creations. 
His work is characterized mostly by mystical flowing shapes with colored embossed and effects. 
These give the work depth and a mood-determining factor in the composition. 
Bertos lets himself be guided in his work mainly inspired by all the beauty around us in this world.

Bertos

Abstracte creaties van Bertos

Bertos maakt autonome kunst, voornamelijk abstracte creaties. Zijn werk kenmerkt zich veelal door mystieke vloeiende vormen met kleurige reliëf en effecten. Deze geven het kunstwerk diepte en zijn een sfeer-bepalende factor in de compositie. Bertos laat zich bij zijn werk vooral inspireren door al het mooie rondom ons in deze wereld.

Bertos is in 1949  geboren in het Brabantse Tilburg. Na zijn opleiding aan de academie voor beeldende kunst St.Joost in Breda en de fotovakschool in Den Haag, heeft hij tientallen jaren gewerkt als zelfstandig beeldcreator in de reclamebranche en communicatiesector voor veel bekende gerenommeerde bedrijven, reclamebureaus en uitgeverijen.

Men noemde dat werk ook wel gebonden kunst en dat was dan ook altijd figuratief. Voor de verandering wilde hij ook eens absoluut vrij werk maken en dat resulteerde in deze serie van geheel abstract werk. Hij vervaardigd zijn werk digitaal en aan deze abstracte serie heeft hij veel plezier beleefd en hoopt dat ook andere mensen van het resultaat kunnen genieten.