Welkom in de kunstwereld van Bubble Art Projects

Kunstenaars internationaal vertegenwoordigen en kunstliefhebbers begeleiden bij het aankopen van kunst.

Welkom in de wereld van Bubble Art Projects.

Wij organiseren internationale exposities en kunstprojecten vanuit een sterke en uitdagende visie. Op onze website vindt u alle informative over onze huidige exposities en kunstprojecten.

Wij bieden zowel kunstenaars de gelegenheid om hun kunstwerken te exposeren en verkopen, en bieden kunstliefhebbers de mogelijkheid om met deze kunstenaars in contact te komen.

Kunstprojecten

Het motto van Bubble Art Project: Kunst moet overal aanwezig zijn, vooral op onverwachte plaatsen. Wij zijn dan ook constant in beweging. Een overzicht onze huidige projecten vindt u onder ‘Nieuws’ en ‘Exposities’. Een overzicht van eerdere kunstprojecten is te vinden via ‘About’.

Exposeren in het buitenland

Wij hebben meer dan 400 kunstenaars succesvol vertegenwoordigd op verschillende locaties in Europa en bieden professionele services aan kunstenaars om hun carrière een boost te geven. Wij koppelen deze kunstenaars aan een interessant internationaal kunstnetwerk en afzetmarkt. Een overzicht van huidige exposerende kunstenaars vindt u hier.

Kunstenaars

Geinteresseerd in de kunstwerken? Liefhebbers van kunst, kunstverzamelaars en –kopers kunnen contact met ons opnemen voor kunstwerken. Ook kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien. Bekijk hiervoor ons concept ‘Geen kale muren meer’.

Stap in ‘s werelds grootste kunstnetwerk

Wij organiseren we exposities in Kopenhagen, Stockholm, Malmö,  Amsterdam, Antwerpen, Parijs, Düsseldorf, Munchen, Innsbruck, Straatsburg, Luxemburg, Londen en Beijing. Iedere stad heeft zijn eigen karakter en netwerk. Rechts ziet u een overzicht van onze huidige international expositielocaties

Contact

Exposeren met Bubble Projects of op zoek naar een prachtig kunstwerk? Neem dan contact met ons op. Volg ons via Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven Bubble Art Projects.

Let’s art together!

 

 

Leave a Reply