Photo by Hilton (from website Hilton)

Ai…..het is dan zover: met het hele land in Quarantaine. Dat is een mooie gelegenheid om jezelf compleet te focussen op nieuwe werken. Maak van de nood een deugd 🙂
Niet omdat het leuk is, maar omdat we er het beste van kunnen maken!
Pak een vers/nieuw doek waar je vandaag of morgen aan kunt beginnen. Post een foto van het lege witte doek op onze facebooksite (onder dit bericht) en kom na de Q periode naar Hilton Leiden om te vieren dat alles (hopelijk) voorbij is. Dat we weer vrij en bevrijd zijn van deze situatie.

Kunstenaars komen op 18 april om 11.00 uur naar Hilton Leiden met het nieuwe kunstwerken. Iedereen wordt ontvangen in de lobby, zodat we in overleg de werken kunnen ophangen. Draden zijn aanwezig evenals de naam-/prijskaartjes. Onze voorkeur gaat uit naar het zoveel mogelijk ophangen van de werken.
Mocht een sokkel nodig zijn (beelden), dan deze graag zelf meenemen.

Aansluitend tussen 11.30 en 12.00 krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken gaan we lunchen, een uitgebreid 3-gangen lunch van de chefs van Hilton wordt geserveerd. De drankjes die bij de lunch besteld worden zijn niet inclusief.
Per exposant is de bijdrage 67,50 euro ex btw. (incl lunch, exposeren en opening) Mocht je mensen meenemen voor de lunch, dan zijn de kosten 35 euro ex btw. Ik verneem graag of er dieetwensen zijn, uiterlijk voor 16 maart.

Onze afspraken zijn vanaf 2020 opgetekend in een contract dat via signrequest naar je toekomt. Zo heb je altijd en overal onze afspraken bij de hand. Mocht je deze al hebben ontvangen dan is dit contract ook geldig voor deze nieuwe expositie.

Parkeren
Parkeren kan bij het hotel.
Gebruik het volgende adres voor je navigatie om het hotel te bereiken: 
Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest
Of volg de verkeersborden naar museum ‘Corpus’, het Hilton zit naast dit museum (er kunnen nog werkzaamheden zijn bij het transferium van Leiden, waardoor je een stukje moet omrijden).
Ten slotte, de prijzen die naast de kunstwerken komen te staan zijn inclusief alle btw en onze 30% commissie, hou hier rekening mee.De kunstwerken zijn tijdens de tentoonstelling niet verzekerd door Bubble Art Projects of door Hilton. 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan verneem ik dat graag.