Hilton Budapest

In de oude binnenstad van Budapest exposeren wij in het Hilton.
Een statige locatie, waarbij de werken in de galerij van het oude klooster hangen. Een prachtige expositieplaats en een goede presentatie zorgen dat de werken erg mooi uitkomen.
Budapest heeft een levendig cultureel leven en er gebeurd veel op het gebied van kunst en cultuur.

Tijdens deze expositie kan de kunstenaar één werk exposeren in het thema: Colors for spring.
Met onze exposities bereiken wij de vaste klanten van Hilton, de internationale en lokale bezoekers. De combinatie van een goed publiek, kwalitatief goede kunst en onze strakke service zijn wij al meer dan zeven jaren zeer succesvol. Het kunstwerk hangt er twee maanden en de expositie start op 4 september 2018.

Samenvatting en voorwaarden:

Locatie: Hilton Budapest
Expositie bijdrage exposant: 135 euro ex btw per werk, 2e werk 98 euro ex btw (incl 8 weken expositie, kosten die wij maken voor de retourvlucht + speciale bagage toeslag)
Werk is max 80 cm x 80 cm en past binnen het thema: field of colors!

Daarnaast gelden onze vaste voorwaarden:
Bij verkoop krijgt de kunstenaar 70% van de verkoopsprijs, omdat het uitgangspunt is dat de kunstenaar centraal staat en de meeste winst krijgt. Een verzekering voor de kunstwerken is op eigen initiatief van de kunstenaar. Dit omdat de kunstwerken in bruikleen worden meegegeven en geen eigendom van Bubble Art Projects worden. De werken zijn niet via Bubble Art Projects of Hilton verzekerd.

Mochten er nog vragen zijn dan vernemen we het graag.

Aanmelden via email: info @ bubbleprojects.eu
Of vul het onderstaande contactformulier in (subject: Hilton Budpest)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message