Opening in Hilton Keulen.

Het Hilton Cologne, centraal gelegen in het hart van de stad, op steenworp afstand van de Dom van Keulen en omringd door beroemde bezienswaardigheden en musea, verwelkomt u met zijn historische gevel. Het Hilton is het ideale startpunt voor uw weekenduitstapje of zakelijke bijeenkomsten. Winkelstraten zoals de Hohe Straße zijn vlakbij. Hetzelfde geldt voor het centraal station van Keulen op slechts 200 meter afstand van het hotel, waarvandaan u alle interessante bezienswaardigheden van de stad per openbaar vervoer kunt bereiken.

Op 9 oktober openen wij hier onze tweede expositie. De kunstwerken hangen in de centrale hal en lobby. Ook kunnen wij kunstwerken exposeren in de etalage van het hotel.
Per kunstenaar kunnen er 3 werken in expositie: schilderijen, fotografie, keramiek of brons. Om 17 uur start de cocktailreceptie en bekijken/bespreken we de kunstwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het arrangement bevat een hotel overnachting, zodat je de volgende dag bijvoorbeeld de stad kunt bekijken. Een extra nacht kan via ons bijgeboekt worden om er een lang weekend van te maken.

Voor 2 personen (waarvan 1 persoon kan exposeren) zijn de kosten 315 euro ex btw. Dit bevat: het exposeren + retourneren van de kunst naar NL, de cocktailreceptie, de overnachting incl ontbijt
Wacht niet te lang, vol = vol!

Aanmelden: gallerybubble@gmail.com of whatsapp Anne de Vries: 0626246665