↑ Terug naar Kunstevenementen

Art Event: FRESH!

FRESH

Eind 2014 lanceerde Bubble Projects een nieuwe en frisse manier om kunstwerken tot hun recht te laten komen door de kunstenaar centraal te stellen: FRESH. Vanuit wisselende locaties door heel Nederland vindt dit evenement plaats.

Bubble Projects exposeert van iedere deelnemende kunstenaar een kunstwerk gedurende een maand. Hierbij krijgt de kunstenaar de kans om over z’n werk en werkwijze te vertellen. Op deze manier wordt door het diverse aanbod een brede doelgroep aangetrokken.

Opening en lunch

Uniek aan FRESH is de officiële opening voorafgaand aan de expositiemaand. Tijdens de officiële opening vertelt iedere kunstenaar tijdens een korte presentatie iets over zijn werk, gebruikte materialen en werkwijze. Aansluitend vindt er een drie gangen lunch plaats, verzorgd door Hilton. Dit is een ideaal moment om verder te praten en meer informatie over uw kunstwerken uit te wisselen.

Ook dit initiatief van Bubble Projects is zoals altijd een event waar kunstenaars en kunst centraal staan. Geïnteresseerd? Neem voor meer info contact op via info@bubbleprojects.eu

Praktische zaken en voorwaarden

– Voor een meerprijs van € 55,- wordt het kunstwerk door ons afgehaald
– De kunstenaar staat centraal: Bij verkoop krijgt de kunstenaar 70% van de verkoopsprijs
– Aanmelden kan tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het event
– Alle bedragen zijn exclusief BTW
– Een verzekering is op eigen initiatief van de kunstenaar. Dit omdat de kunstwerken in bruikleen worden meegegeven en geen eigendom van Bubble Projects worden Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij dit graag.

  • Locatie: Wisselend
  • Expositie bijdrage: €69,95: Inclusief 3 gangen lunch, koffie en thee
  • Een 2e persoon kan meegenieten voor slechts € 35,00.