Opening Berlijn


Jawol!

Opening Berlijn met pianoconcert

Opening  is op: 7 april 2018
Aan het eind van de ochtend/ begin van de middag kunnen de kunstwerken worden opgehangen. Zodra alle kunstwerken hangen wordt er een uitgebreide lunch geserveerd. Na de lunch is de opening van de expositie waar enkele kunstenaars over de werken kunnen vertellen. We sluiten de opening af met een pianoconcert van Reinhard Mürau onder het genot van een hapje en drankje
Optioneel kan er een diner bijgeboekt worden.

Locatie: van der Valk Berlijn
Expositie bijdrage: 325 ex btw ( Incl. 4 weken expositie met 5 werken, vernissage met pianoconcert, overnachting, parkeren incl ontbijt, wifi, retour kunstwerk naar ons kantoor in Utrecht).
Arrangement is voor 2 personen.

Expositie zonder overnachten 225 ex btw (: incl 4 weken exposeren, vernissage met pianoconcert, retour kunstwerk naar ons kantoor in Utrecht) Arrangement is voor 2 personen.
Alleen exposeren 175 ex btw( incl 4 weken exposeren en retour kunstwerk naar ons kantoor in Utrecht)
Na 4 weken nemen wij je kunstwerk mee terug naar ons kantoor in Utrecht waar het afgehaald kan worden (tenzij anders afgesproken).

Is je kunstwerk te groot voor je eigen auto of kom je met de trein?
We kunnen je kunstwerk vanuit Nederland meenemen naar Berlijn en ook weer terug. Hiervoor rekenen wij 85 euro (ex. btw) extra.

Daarnaast gelden onze vaste voorwaarden:
Bij verkoop krijgt de kunstenaar 70% van de verkoopsprijs, omdat het uitgangspunt is dat de kunstenaar centraal staat en de meeste winst krijgt. Een verzekering voor de kunstwerken is op eigen initiatief van de kunstenaar. Dit omdat de kunstwerken in bruikleen worden meegegeven en geen eigendom van Bubble Art Projects worden. De werken zijn niet via Bubble Art Projects of Hilton verzekerd.

Mochten er nog vragen zijn dan vernemen we het graag.
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Overleg over maximale formaten van kunstwerk ivm de beschikbare ruimte.

Aanmelden via email: info @ bubbleprojects.eu
WhatsApp: 06 26 24 66 65 (Anne de Vries)
Of vul het onderstaande contactformulier in (subject: Berlijn)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message