Persbericht Rotterdam

CONTACT:

Anne de Vries
Director Bubble Projects

+ 31 626 246 665
info@bubbleprojects.eu

 


Hilton Rotterdam is startpunt van de kunstroute van de EuroGames

 

Rotterdam (7 Juli 2011) Hilton Rotterdam is van 18 juli tot en met 28 augustus het startpunt van de kunstroute als onderdeel van de Euro Games die deze maand in deze stad gehouden worden. In samenwerking met de EuroGames en Bubble Projects is er een tentoonstelling samengesteld om het thema ‘show your colour’ ook met kunst onder de aandacht te brengen. Deze route gaat langs verschillende galeries en kunstinstellingen in Rotterdam en geeft een mooi beeld van wat Rotterdam aan kunst in huis heeft. De kunstroute wordt geopend op 20 juli om 19.00 op de eerste etage van Hilton Rotterdam (Weena 10) met een openingsdans door Stefano bekend van ‘so you think you can dance’.

 

Kunstwerken van de talentvolle kunstenaars Rienk van Houten en Avalana worden gepresenteerd. Rienk heeft binnen 1 jaar diverse doeken verkocht in het buitenland aan o.a. kunstverzamelaars in Amerika en prive-verzamelaars uit Scandinavië. Na deze succesvolle tentoonstellingen komt Rienk nu met een tentoonstelling in Hilton Rotterdam.
Avalana heeft een serie ‘mannen’ gemaakt die voor het eerst aan het grote publiek worden tentoongesteld. Het spanningsveld tussen kleur en afbeelding creëert een verliefdheid die in perfectie te voelen is tijdens het zien van deze werken.

Tien procent van de verkoop zal naar stichting Dada gaan.

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op:
Bubble Projects www.bubbleprojects.eu
Rienk van Houten www.schilderijkunst.nl
Avalana www.avalana.eu
Eurogames http://www.eurogames2011.eu/
Stichting Dada: http://www.stichting-dada.nl/home

Rienk van Houten, ‘Couch’, Acrylic on canvas.

Avalana, “Thoughts”, acrylic on canvas.