Een kleurige lente in Hilton Schiphol.

Tine Marie Lastein en Riny Adams.

15 maart – 7 april 2012

Bubble Projects start de lente met een kleurrijke expositie in Hilton Schiphol. Kunstenaars Tine Marie Lastein (DK) en Riny Adams (NL) worden beiden geïnspireerd door de ontdekkingstocht naar vorm en kleur en dit uit zich in prachtige schilderijen die nog tot 7 april te bewonderen zijn. De toegang is gratis en deze werken zijn ook te koop dus breng een bezoek en begin de lente met een frisse blik!

 

Tine Marie Lastein

De Deense Tine Marie Lastein (1975) is een expressionist. Ze is in het bezit van een Master Communicatie en studeerde aan kunstacademie Spektrum in Kopenhagen. “Schilderen is voor mij een voortdurende verkenning van kleuren, vormen en licht. Het is een fascinerend universum om deel van uit te maken en een onafgebroken communicatie met verbeelding, zintuigen en gevoelens.”

http://bubbleprojects.eu/?p=3436&lang=nl

 

Riny Adams

De schilderijen van Riny Adams(1954) zijn eigenlijk het resultaat van alles wat ze om zich heen ziet. Ze focust zich in haar schilderijen nooit speciaal op een ding, maar laat het schilderij groeien onder haar handen. Aanvankelijk schilderde ze vooral dingen en mensen om zich heen maar dit is ze steeds meer gaan loslaten. Ze is nu vooral bezig met kleur, lijn en materie. Je zou haar werk lyrisch-abstract kunnen noemen. Ze gaat er vaak op uit om in de natuur te zijn, in elk jaargetijde.
Dit zie je vooral terug in de organische vormen en structuren, zoals van een boomstronk, de strandpaaltjes in Domburg of de structuur van een mergelmuur. Het kleurgebruik is vooral een weerspiegeling van haar gevoel. Als je in de natuur bent kan hetgeen je ziet je soms een heel speciaal gevoel geven. Alsof jij de enige bent die deze vormen en kleuren ziet. In haar schilderijen borduurt ze voort op dit gevoel. Graffiti zoals je die aantreft in de natuur, op bomen en mergel of in de stad op muren, deuren en treinen, zijn steeds terugkerende elementen in haar werk.

Riny heeft in december 2009 deelgenomen aan de Biënnale in Florence. Ze maakt deel uit van de DFBA groep die naar aanleiding daarvan is gevormd, de Dutch Florence Biënnale Artists.

http://bubbleprojects.eu/?p=3413&lang=nl

 

Adres:

Hilton Amsterdam Airport hotel

Schiphol Boulevard 701

1118 BN, Schiphol

 

Bubble Projects

Deze bijzondere kunst ontmoeting wordt mogelijk gemaakt door Bubble Projects. Organisator van internationale tentoonstellingen waar hedendaagse kunst, kunstenaars en kopers op unieke wijze samenkomen.

 

Mocht u nog vragen hebben en benieuwd zijn naar onze diensten neem dan contact met ons op!

We zijn te bereiken via het volgende e-mailadres: info@bubbleprojects.eu

Op onze website vind u het complete aanbod: www.bubbleprojects.eu