Exposeren met Bubble Art Projects

Maak kennis met Bubble Projects, een uniek concept en Europese marktleider op het gebied van internationale kunstprojecten. Wij streven ernaar om kunstenaars een internationaal podium te geven en bieden met dit concept een ‘boost’ voor vele kunstenaars ter inspiratie, ervaring en natuurlijk minstens zo belangrijk: een afzetmarkt.

Onze website: www.bubbleprojects.eu
Ervaringen: http://ervaringenmetbubbleprojects.blogspot.com/
Video’s: http://www.vimeo.com/bubbleprojects

Locaties

Bubble Projects organiseert voor een lage bijdrage maandelijkse exposities in Stockholm, Kopenhagen, Malmö,  Antwerpen, Munchen, Dusseldorf, Innsbruck, Straatsburg, London, Leiden en Rotterdam.
Vanaf 2015 kunnen wij hier met trots Istanbul en Luxemburg aan toevoegen!
Hier vindt je onze expositielocaties.

Service

Wij verlenen optimale service. Zo komen we graag langs om kennis
te maken in het atelier en om je werken in ‘real-life’ te bekijken.
Daarnaast verzorgen wij het complete transport van de kunstwerken van
atelier tot aan de expositielocatie en weer terug. Ook hangen wij zelf
de werken op, zodat we altijd weten hoe de werken opgehangen zijn.
Kortom, volledige service voor een expositie.

Kosten

Betaal alleen transportkosten!
Er is voor Stockholm, Kopenhagen en Malmö een eenmalige bijdrage van €385 (per locatie)
Voor Straatsburg, Munchen, Innsbruck, Parijs en London €299 (per locatie)
Voor Antwerpen, Dusseldorf, Straatsburg €265
Voor Istanbul €395 (incl vlucht) en voor Beijing €650 (incl vlucht en inlijsten)

Voor alle locaties geldt een eenmalige bijdrage van €49. Dit om de kunstwerken van het atelier op te halen en weer  terug te brengen. Het bedrag dat in rekening wordt gebracht heeft te maken met de transport kosten verder zullen er geen andere bijkomende kosten zijn. Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. btw.

Beijing

Exposeren in Beijing is ook mogelijk, echter alleen voor werken op papier. Deze werken worden in China opnieuw  ingelijst en blijven 3 maanden hangen in plaats van 1 maand. De bijdrage is €650 (ex btw) (incl inlijsten en vlucht)

Expositieruimte en verkoop

Voor dit bedrag verblijven zo’n 8-10 kunstwerken in de openbare ruimte (de drukst bezochte ruimten) van bijv. Hilton hotel in de stad naar keuze waar het exclusieve publiek in contact met jouw kunstwerken komt. Het hangt van de kunstwerken en van de wensen van de kunstenaar af, waar de kunstwerken precies komen te hangen. In het hotel
wordt de nodige pr aan de expositie gegeven (interne tv-circuit, flyers en mailings), dus het blijft zeker niet onopgemerkt! Dit wordt ook bevestigt door de diverse verkopen.

Bij verkoop krijgt de kunstenaar 70% van de verkoopsprijs, omdat het uitgangspunt is dat de kunstenaar centraal staat en de meeste winst krijgt!

Transport

De kunstwerken worden door Bubble Projects vervoerd en opgehangen. Na 1 maand worden de kunstwerken (als ze niet zijn verkocht) weer thuis afgeleverd. Een verzekering om de kunstwerken te beschermen tegen alle mogelijk te bedenken scenario’s, is op eigen initiatief van de kunstenaar. Dit omdat de kunstwerken in bruikleen worden  meegegeven en geen eigendom van Bubble Projects worden.

Projecten

Wij organiseren ook bijzondere kunstprojecten zoals Kunst op windmolens en de Olympic Art Games. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.kunstopwindmolen.nl en www.olympicartgames.com Mochten er vragen onbeantwoord blijven dan vernemen wij dat ook graag.