Photo by Hilton (from website Hilton)

Het duurt niet lang meer en dan gaat de Keukehof open! Zoals ieder jaar komen hier heel, heel veel bezoekers op af. Veel van deze bezoekers overnachten in Hilton Leiden, vandaar dat wij graag de kunst hierop afstemmen. Heb jij kunstwerken met bloemen, planten, tulpenbollen of bloemvelden vol? Selecteer er 2 en kom naar Hilton Leiden voor onze speciale Keukenhof expositie.

Kunstenaars komen op 22 februari om 11.00 uur naar Hilton Leiden met de kunstwerken. Iedereen wordt ontvangen in de lobby, zodat we in overleg de werken kunnen ophangen. Draden zijn aanwezig evenals de naam-/prijskaartjes. Onze voorkeur gaat uit naar het zoveel mogelijk ophangen van de werken.
Mocht een sokkel nodig zijn (beelden), dan deze graag zelf meenemen.

Aansluitend tussen 11.30 en 12.00 krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken gaan we lunchen, een uitgebreid 3-gangen lunch van de chefs van Hilton wordt geserveerd. De drankjes die bij de lunch besteld worden zijn niet inclusief.
Per exposant is de bijdrage 95 euro ex btw. (incl lunch, exposeren en opening) Mocht je mensen meenemen voor de lunch, dan zijn de kosten 35 euro ex btw. Ik verneem graag of er dieetwensen zijn, uiterlijk voor 20 februari

Onze afspraken zijn vanaf 2020 opgetekend in een contract dat via signrequest naar je toekomt. Zo heb je altijd en overal onze afspraken bij de hand. Mocht je deze al hebben ontvangen dan is dit contract ook geldig voor deze nieuwe expositie.

Parkeren
Parkeren kan bij het hotel.
Gebruik het volgende adres voor je navigatie om het hotel te bereiken: 
Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest
Of volg de verkeersborden naar museum ‘Corpus’, het Hilton zit naast dit museum (er kunnen nog werkzaamheden zijn bij het transferium van Leiden, waardoor je een stukje moet omrijden).
Ten slotte, de prijzen die naast de kunstwerken komen te staan zijn inclusief alle btw en onze 30% commissie, hou hier rekening mee.De kunstwerken zijn tijdens de tentoonstelling niet verzekerd door Bubble Art Projects of door Hilton. 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan verneem ik dat graag.