12 points for…..

Dankzij Duncan Laurence is het songfestival dit jaar in Rotterdam. De voorbereidingen voor dit mega evenement zijn natuurlijk al in volle gang

Ter gelegenheid van dit gigantische evenement en de enorme hoeveelheid mensen die het met zich meebrengt, organiseren wij een speciale songfestivalexpositie. De eerste expo is in de aanloop naar het evenement en de 2e expositie start na de finale van het songfestival.
1e expo start 21 maart
2e expo start 9 mei

Zaterdag 21 maart of 9 mei start de expositie in Marriott Rotterdam (Weena 686 in Rotterdam), een groepstentoonstelling van hedendaagse kunstwerken in het thema van het songfestival.
Wij exposeren de kunstwerken op de tussenlobby. Een ruimte die vooral door de week veel in gebruik is voor recepties en netwerkbijeenkomsten. Een ruimte met tevens prachtig uitzicht over de lobby. Welk werk heb je in gedachten?

Praktische zaken.
Tussen 10.30 en 11.00 wordt iedereen ontvangen op de bovenlobby, de 1e etage van Marriott Rotterdam. Draden zijn aanwezig evenals de naam-/prijskaartjes.

Tussen 11.00 en 12.00 krijgt iedere kunstenaar de gelegenheid om over zijn/haar werk ed. te vertellen. Na het bespreken van de werken is er mogelijkheid om te gaan lunchen.

Per kunstenaar rekenen wij op 1 kunstwerk.
De bijdrage per kunstenaar is 98 euro ex btw. Komen er meer mensen mee lunchen, dat is erg leuk! Per persoon rekenen wij hier 35 euro ex btw voor.

Zoals op al onze exposities geldt: Bij verkoop krijgt de kunstenaar 70% van de verkoopsprijs. Een verzekering voor de kunstwerken voor alle denkbare situaties is op eigen initiatief van de kunstenaar, ook voor transport dat wij mogelijk uitbesteden aan derden. Dit omdat de kunstwerken in bruikleen worden meegegeven en geen eigendom van Bubble Art Projects of de expositielocatie worden. Het hotel behoudt zich het voorrecht om ten alle tijden wijzigigen door te kunnen voeren.


Annuleringsvoorwaarden na bevestiging van deelname (ongeacht moment van instappen):
Tot 2 maanden vooraf aanvangsdatum: Kosteloos
Vanaf 2 maanden tot 1 maand vooraf aanvangsdatum: 50% van de genoemde kosten
Vanaf 1 maand tot 2 weken vooraf aanvangsdatum 85% van de genoemde kosten.
Vanaf 2 weken tot aanvangsdatum: 100% van de genoemde kosten.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan vernemen wij dat graag.