De meeropbrengst die ontstaat bij het samengaan van delen ten opzichte van de som van die delen.

Kunstwerken die al een tijdje staan, die het atelier al een tijdje niet meer uitkomen. Kunstwerken waar je op ‘vastloopt’ of die je eigenlijk zelf ook was vergeten. Deze periode is een uitgelezen kans om met deze werken iets te gaan doen. Geef deze werken een plaats in de spotlight. Laat de ‘fresh touch’ uitvoeren door een andere, wellicht onbekende, collega kunstenaar. Een spannende uitdaging.
Laat je inspireren, daag jezelf uit en kom in contact met nieuwe inzichten.
Dit in een tijd waarin contact met elkaar niet meer zo vanzelfsprekend is.

Deze week gaan wij namen verzamelen van kunstenaars die willen deelnemen en deze gaan we volgende week maandag willekeurig aan elkaar koppelen. Je krijgt van je collegakunstenaar de contactgegevens voor mogelijk contact.
Het kunstwerk dat je beschikbaar stelt stuur je via de post (wij kunnen adviseren over verpakkingen enz.) naar je collegakunstenaar. Deze gaat naar zijn/haar inzicht met je werk ‘verder’. Het eindresultaat laat je nog niet aan elkaar zien.
Het kunstwerk wordt niet verbeterd of afgemaakt er wordt iets toegevoegd, een belangrijk verschil!

Zodra het mogelijk is gaan we deze werken exposeren in Hilton Leiden met de expositie ‘SYNERGETICA’, van het woord synergie, wat betekent: de meeropbrengst die ontstaat bij het samengaan van delen ten opzichte van de som van die delen.

Tijdens de expositie ‘SYNERGETICA’ gaan we de werken bekijken en bespreken en na afloop is er een uitgebreide 3-gangen lunch in Hilton Leiden. Voor dit project rekenen wij 52,50 ex btw per werk dat in expositie gaat en is incl 6 weken exposeren en de 3-gangen lunch. Komen er meer mensen mee voor de lunch dan rekenen wij hier 35 euro ex btw voor.
Overige kosten zijn de kosten voor het verzenden van het werk en de materiaalkosten.

Opgeven via: https://forms.gle/8NaXc698YR4tDcLG9

(auteursrechtelijk kunnen we het natuurlijk heel ingewikkeld maken.
Ons idee: meedoen is afstand doen van je oorspronkelijke werk incl alle rechten. Na afloop krijg je je werk terug dat je hebt opgestuurd naar je collegakunstenaar. Bij verkoop tijdens dit project incl de expositie verdeling: 50/50, daarna is bij verkoop 100% voor jezelf).
De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor dit project en delen wij met niemand en worden direct vernietigd na afloop van het project.