Exposeren in Dubai


Exposeren in Hilton Garden Inn Mall of the Emirates is mogelijk vanaf 5 november 2019. Hier gaan wij de werken exposeren in de lobby van Hilton Meetings en gebruiken we een deel van het restaurant. Het zijn dus, zoals altijd, de drukst bezochte plaatsen waar veel mensen komen.

De werken kunnen maximaal 80cm x 60cm zijn.
Grotere werken zijn mogelijk, maar hiervoor doen wij een prijsaanvraag bij een koeriersbedrijf. Per werk rekenen wij op 239 euro ex btw.
Hiervoor gaat het werk 2 maanden in expositie, brengen we het werk naar Hilton Garden inn Mall of the Emirates en weer terug incl douane- en inklaringskosten en TNT transportkosten.

Volledigheidshalve verwijzen we graag naar de algemene voorwaarden:
Bij verkoop krijgt de kunstenaar 70% van de verkoopsprijs.
Een verzekering voor de kunstwerken voor alle denkbare situaties is op eigen initiatief van de kunstenaar, ook voor transport dat wij mogelijk uitbesteden aan derden. Ook schade of verlies veroorzaakt door slijtage, graduele beschadiging, eigen gebrek, roest, oxidatie, insecten, schimmelachtigen, ongedierte, vochtigheid- en temperatuurveranderingen, blootstelling aan licht, evenals door vervorming, kromming of krimping van het voorwerp is uitgesloten van verzekeringen. (Een heel verhaal, maar we zijn verplicht door onze verzekeraar om deze tekst te plaatsen).

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn laat het ons zsm weten!
Vol is vol, contact ons via: gallerybubble@gmail.com of 0626246665