Philosophy

Heel Europa als expositieruimte

Bubbles gaan diverse richtingen op en dàt wil Bubble Projects ook met kunst bereiken. De kunstwerken moeten net als de bubbels ook diverse richtingen opgaan. Kunst voor een groot en divers publiek.
Bubbels kunnen overal zijn en kunnen overal komen. Bubble Projects vindt dat ook gelden voor kunstwerken. Kunst hoort overal te zijn en overal te komen, daarom beschouwt Bubble Projects heel Europa als geschikte expositieruimte. Zowel in gebouwen als in de buitenlucht. Het unieke van kunst staat bij Bubble Projects voorop en dat unieke mag gezien worden. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

Bubble Projects is hèt platform voor kunstenaars die kunst in Europa willen tentoonstellen, te beginnen in Stockholm. Inmiddels is Bubble Projects naast Zweden ook actief in Denemarken, Duitsland, Nederland en België. Tussen deze landen is de grote uitwisseling van kunst en kunstenaars begonnen. Kunst en Europese tentoonstellingen op prestigieuze en zichtbare locaties, waarmee kunstenaars een ‘boost’ kunnen geven aan hun carrière. Daarnaast is Bubble Projects voor bedrijven en particulieren een allround partner zodat u zo zorgeloos van kunst kunt genieten.

Bubble Projects denkt in mogelijkheden en is met lef een brugfunctie tussen kunstenaar en de Europese kunstmarkt. Door een strak en helder management kan Bubble Projects voor velen exposities en projecten neerzetten. Stuur een email met jouw idee en er is een grote kans dat de bubbels knallen tijdens de opening van dat project!

Let‘s art together

Geef een reactie