I am the new Rembrandt

(For English, click the flag)

Bubble Projects’ kunst competitie:

I AM THE NEW REMBRANDT!!

Leef jij met heel je hart voor de kunst en vind je dat jouw werk de potentie heeft in een museum te hangen naast het werk van Nederlands grootste kunstenaar Rembrandt van Rijn? Doe dan mee met Bubble Projects’ kunst competitie I am the New Rembrandt!

We worden vandaag de dag gebombardeerd met talentenjachten op de televisie. Vele kunstdisciplines zoals dans en muziek komen hierbij ruim aan bod maar er mist een hele belangrijke kunstvorm. Een discipline die Nederland wereldwijd op de kunstkaart heeft gezet: de schilderkunst! Hier komt Bubble Projects in actie want wij vinden dat dit niet genegeerd mag worden.

Hoe en wat?

In een zes weken durende klopjacht op de nieuwe Rembrandt kunnen kunstenaars zichzelf bewijzen als HET nieuwe schildertalent. Een live opname van een schildering neemt veel tijd in beslag en is daarom niet het meest geschikte medium om creativiteit in actie te zien, máár een online rally leent zich hier veel beter voor!! Door middel van video’s op youtube waarop kunstenaars zichzelf en hun werk presenteren moet uiteindelijk duidelijk worden wie voortaan als ‘De nieuwe Rembrandt’ door het leven gaat. Dit zal door een vakkundige jury bepaald worden.

Waarom?

Het is niet alleen deze bijzondere titel die je kunt winnen, je werk word ook nog eens geëxposeerd in een museum waar Rembrandt sterk vertegenwoordigd is! En alsof dit nog niet genoeg was zal Bubble Projects jou ook nog eens een jaar lang coachen door middel van gratis exposities op verschillende locaties in het buitenland. Op deze manier krijgt jouw carrière gegarandeerd een enorme boost!

Voel jij je aangesproken? Meld je dan nu aan via: iamthenewrembrandt @ gmail.com
Na aanmelding ontvang je een email met alle details en voorwaarden.