Just Just

Onder de naam Just Just treedt hij naar buiten als beeldendkunstenaar. Maakt voornamelijk installaties waarbij voorwerpen getransformeerd worden naar een andere zeggingskracht. De buitenruimte is zijn domijn waarbij de invloed van de elementen op zijn werk vrij spel hebben en een dimensie toevoegen aan het werk.
Inspiratie, spelen en construeren zijn sleutelwoorden voor zijn werk. Veelal verkregen zaken worden bewerkt en in een vervreemde eigen context geplaatst. De beschouwer mag zich laten verrassen en herkennen wat er te zien is.
Recentelijk maakte hij een vanenproject dat in het aangezicht kleur gaf aan zijn omgeving. Vanuit het vogelperspectief viel er symboliek te onderscheiden passend in situatie en plaats. Land-art heeft momenteel zijn interesse om zo een statement te maken in en met de natuur.
Na de Grafischeschool Amsterdam jarenlang werkzaam als beeldend creatieftherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Plattevlak werken met diverse materialen en kleiwerken waren daarbij spiegels voor herkenning en bewustwording. Symboliek, zeggingskracht en oorsprokelijkheid waren pijlers van zijn kijken en reflecteren.

Klik hier voor Justjust’s concept voor Kunst op Windmolens. (pdf met concept opent in nieuw venster)