Nieuwjaarsperikelen in Hilton Antwerpen

PERSBERICHT

Utrecht, 22 december 2011

Nieuwjaarsperikelen in Hilton Antwerpen.
Bubble Projects presenteert Ans Sluiter, Cynthia Bobeldijk en Sylvia Reijbroek.

1 – 31 januari 2012

Start het nieuwe jaar op een inspirerende manier en breng een bezoek aan Hilton Antwerpen waar drie kunstenaressen bijzonder werk tonen! De toegang is gratis en de kunstwerken zijn te koop. Een uitstekende gelegenheid om 2012 met hernieuwde inzichten en wellicht een fijne toevoeging aan uw interieur of kunstcollectie, te beginnen.

Ans Sluiter

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Ans Sluiter heeft met haar werk een prominente plaats verworven in de wereld van de beeldende kunst. Karakteristieke kenmerken zijn de thematiek, dynamiek, passie en emotie gecombineerd met vaak hartstochtelijke kleuren.
Ans werkt met name intuïtief en de mens in z’n geheel is haar grootste inspiratiebron, mogelijk een gevolg van haar vroegere werk als verpleegkundige. De beeldtaal van haar werk balanceert op de grens tussen figuratie en abstractie. Het zichtbare en onzichtbare, de twee uitersten in haar werk en de wisselwerking daartussen brengt zij in beeld. Het verbeelden van wat je ziet en voelt is voor Ans een rijke bron van inspiratie. Het is een innerlijke beleving die via haar manier van schilderen tot uiting gebracht wordt. Zo komt haar werk in een sfeer van geborgenheid en kalmte.

Cynthia Bobeldijk

Kunstenares Cynthia Bobeldijk heeft, zeker gezien haar nog relatief korte loopbaan als beeldend kunstenaar, een aangename stijl van schilderen. Los en direct. Expressief. De kunstenaar durft te experimenteren. Ze is niet bang voor vlekken en vegen. Het schilderij is onder haar handen niet louter een venster op een geschilderde werkelijkheid, maar zelf ook een eigen werkelijkheid: een tastbaar voorwerp met een eigen structuur, met klonters en ribbels, met opgeplakte draden die de geschilderde voorstelling versterken of juist tegenspreken. Bobeldijk streeft niet naar gladde perfectie, maar wil in haar werk juist ook uitdrukking geven aan de butsen, krassen en barsten van het werkelijke leven. Je zou haar daarom met recht een expressionist kunnen noemen. De beschouwer kan zelfs zonder de titel in acht te nemen bij deze schilderijen makkelijk navoelen welke onderwerpen de kunstenares als uitgangspunt heeft gebruikt.
Gerard Lakke, oktober 2011

Sylvia Reijbroek

Al als kind was tekenen een zeer grote passie van Sylvia Reijbroek. Ze is geboren en getogen in Hilvarenbeek. In de loop der jaren is ze de liefde voor deze creatieve uiting een beetje kwijtgeraakt. Totdat haar ouders haar voor de tweede keer in haar leven een schildersezel cadeau gaven. Hierdoor is zij begonnen met schilderen. Er ontstond een enorme drang naar perfectie, kleur en fantasie. Gedachten en beelden vormen zich ik haar hoofd om zich daarna te manifesteren op het doek. Soms te mooi, te perfect maar toch ook met realistische elementen. Voor Sylvia is het schoonheid, zowel de kleuren als de onderwerpen.

Locatie
Hilton Antwerpen hotel
Groenplaats 32
B-2000 Antwerpen
België

Bubble Projects
Deze bijzondere tentoonstelling wordt mogelijk gemaakt door Bubble Projects. Organisator van internationale tentoonstellingen waar hedendaagse kunst, kunstenaars en kopers op unieke wijze samenkomen.

Mocht u nog vragen hebben en benieuwd zijn naar onze diensten neem dan contact met ons op!

We zijn te bereiken via het volgende e-mailadres: info@bubbleprojects.eu
Op onze website vind u het complete aanbod: www.bubbleprojects.eu

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Achtergrond informatie over de tentoonstelling en Bubble Projects is te verkrijgen via onze website www.bubbleprojects.eu

Mocht u meer vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via email:
Ragna van Doorn
Marketing & Communicatie
ragna@bubbleprojects.eu