Services

Subsidie
Bubble Projects schrijft subsidieaanvragen voor kunstenaars en artistieke gezelschappen en dient de aanvragen ook in bij de desbetreffende begunstiger. Bubble Projects verzorgt naast de aanvraag ook de afwikkeling en verantwoording van de toegekende middelen.

Zadel jezelf niet op met administratieve bijkomstigheden, maar leg de focus op het artistieke proces.
Bubble Projects zoekt voor u de financiële benodigdheden om uw einddoel te realiseren.
Stuur een email!

Workshop
Wil je iets bijzonders doen met je vrienden, familie of collega’s? Wij bemiddelen tussen onze kunstenaars en uw evenement.
Wordt zelf een kunstenaar onder begeleiding van een professioneel kunstenaar.

Bedrijfsadvies
Bubble Projects schrijft voor bedrijven adviezen en plannen op het gebied van de beeldende kunst. Deze bedrijven kunnen zowel in Nederlands als in andere landen gevestigd zijn. Bubble Projects adviseert bij de aanschaf of verkoop van kunstwerken. Daarnaast kan Bubble Projects in overleg met het bedrijf een plan opstellen over het integreren van kunst in het bedrijf of het starten van een bedrijfscollectie.

Uw bedrijf is pas compleet als kunstwerken op een indrukwekkende manier de trots van uw bedrijf uitstralen. Leg eens contact met Bubble Projects en u zult zich verbazen over de mogelijkheden en functionaliteit van kunst.

 

Juridisch
Over smaak valt niet te twisten, over kunstwerken wel. Daarom is het belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden. Bubble Projects streeft naar een goede, heldere en evenwichtige houding ten opzichte van kunst. Als er zich toch conflicten op kunstgebied voordoen waarvoor juridisch advies nodig is, is Bubble Projects een goede partner.

Met heldere, duidelijke en inzichtelijke afspraken neemt Bubble Projects veel ingewikkelde zaken uit handen.

 

Verzamelen
Er zijn particuliere verzamelaars die een kunstcollectie hebben opgebouwd of een kunstcollectie willen beginnen. Bubble Projects schrijft voor particuliere verzamelaars plannen voor het aanschaffen van een kunstwerk of het kopen van een kunstwerk van een bepaalde kunstenaar. Bubble Projects staat van A tot Z aan uw zijde voor advies om tot een goede aanschaf te komen.

Strategie, een breed netwerk en kennis zijn de kwaliteiten van Bubble Projects om uw aanschaf meer dan een investering te laten zijn.