Het is even schakelen in deze tijd, maar ondernemerschap kruipt waar het niet gaan kan. In deze lastige tijd is het idee ontstaan om kunstenaars te gaan ondersteunen door ze meer zichtbaarheid te geven door middel van een spontane video-opname in hun atelier/studio/werkruimte.
Kunstenaars hoeven zo niet te reizen met de kunstwerken en de kunst wordt toch gezien in diverse netwerken.

Ook is het een mooie manier om te laten zien hoe kunstwerken gemaakt worden (natuurlijk niet met het geheim van de smid). Daarnaast kun je laten zien hoe, waar en wanneer de workshops in z’n werk gaan (indien van toepassing)

Kunstenaars presenteren zich op hun eigen manier en geven zelf invulling aan hetgeen er in beeld komt

Kunstwerken worden zichtbaar in nieuwe netwerken. De eerste successen zijn al geboekt! Er zijn al werken verkocht via de ‘vlogjes’ en ook zijn er al workshops geboekt direct bij de kunstenaars. 
Wellicht ook interessant voor jouw werken. Ik kom graag langs en na afloop monteren we het filmpje zo snel mogelijk. In totaal rekenen wij hiervoor 98 euro ex btw.

De filmpjes gaan sowieso op ons speciale YouTube kanaal en kunnen ook binnen je eigen social mediakanalen volop gedeeld worden.
Shine online!!!
Mail ons op gallerybubble@gmail.com
Bekijk de filmpjes tot nu toe op:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLY-WVcuk024qzqMzf2pPgJkXmmXXoaZJQ

Sponsoring:
Wil je als bedrijf een kunstenaar sponsoren?
Wij zorgen op gepaste wijze dat je bedrijf in beeld komt en dat je profiteert van ons netwerk.
Er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
(Anne de Vries 06 26 24 66 65)

Ook voor ooms, tantes, buren, partners enz die een vlog cadeau doen aan een kunstenaar hebben we een hele mooi presentje!

Extra leuke actie:
Is er door ons al een video van jou gemaakt en komen wij dankzij jou in contact met een andere kunstenaar voor een videovlog dan ontvang je per nieuwe kunstenaar waar wij een vlog voor maken direct 25 euro expositietegoed. Dit is te gebruiken voor onze exposities op een locatie naar keuze. Bekijk de actuele expositielocaties op:
http://www.bubbleprojects.eu/bubble-art-projects/exposeren-in-het-buitenland/