Veel exposities worden afgelast. Beurzen, markten, kunstroutes, zowel lokaal als internationaal wordt er een streep doorheen gezet.
Gelukkig gaat bij ons de meeste exposities door!
Nu Europa steeds meer ‘van het slot’ gaat zien we de bezoekers op onze expositielocaties toenemen en dat is zeer gunstig!

De ZomerExpo ‘After Summer’ start op 29 augustus en is voor 5 weken in het onlangs gerenoveerde Hilton Leiden. Meer licht en ruimte voor kunstwerken. Een deel van de werken hangen in de lobby en de expositie gaat verder naar Hilton Meetings. Ook is er ruimte voor beelden (zelf sokkels aanleveren).

Thema: After Summer!
Hoe geef jij de zomer weer in je werk of waar krijg jij juist en zomers gevoel van?
Start expo 29 augustus om 17 uur met een bbq
Expositie loopt tm 3 oktober.
Bij slecht weer is de bbq overdekt.

Per kunstenaar kunnen er 2 werken in expositie en hiervoor rekenen wij 115 euro ex btw. Iedere persoon extra die meekomt is 57 euro ex btw.
Overnachten na de bbq en lekker uitbuiken? Dat kan voor 110 euro ex btw extra. Erg leuk om dan de volgende dag Corpus te bezoeken (naast het hotel) of de historische binnenstad van Leiden of een frisse duik in zee bij Katwijk. Een mooie start van de zomer!
Ook welkom als je geen werken beschikbaar hebt om te exposeren. Netwerken is juist nu ook erg belangrijk.

(Het bbq-arrangement bevat: MRIJ runderhamburger, zalm met prei en witte wijn, kipfilet cajun, pittig gevogelte worstje, gepofte aardappelen, groene spies.
Grove aardappelsalade, Griekse salade, rauwkostsalade.
Dressing en sauzen, stokbrood met gezouten boter, kruidenboter en aioli.
Schepijs en vers fruit.
Daarnaast is huiswijn, bier en fris inbegrepen)